Freelance Google Ads Marketeer

Zoek je een Google Ads marketeer voor je SEA campagnes? Gevonden! Sinds 2007 ben ik online marketeer en vanaf 2013 fulltime freelance SEA marketeer. Ik kom dus met enige ervaring en kennis. Zelf zit ik in Groningen, maar werk voor opdrachtgevers uit heel Nederland.

Voor campagnes gericht op resultaat

Zoek je iemand die helpt bij halen van resultaat, ben ik Google Ads man. Net name zit ik in mijn element als het gaat om conversiegerichte campagnes met duidelijke doelstellingen. Het is ook niet zonder reden dat ik veel voor webshops werk. Ben je ambitieus en wil je samenwerken met een specialist, neem dan contact op. Je ontvangt vrijblijvend een analyse van je Google Ads campagnes. Zo krijg je direct een beeld van de kansen die ik zie en waar ik op let bij het managen van campagnes.

Elke maand terugkoppeling

De eerste stap is dat we samen targets opstellen voor een jaar vooruit. Hier maak ik een dashboard voor. Elke maand krijg je terugkoppeling over de resultaten en waar we staan. Zo houden we onszelf scherp en blijven we focussen op het resultaat.

Google Ads en Bing

Mijn focus ligt op het managen van campagnes in Bing en Google Ads. Maar dankzij mijn achtergrond in de e-commerce denk ik ook mee over conversieverbetering en help ik je met Analytics data interpreteren. Alles dat bijdraagt aan hogere ROI.

Over mij:

  • 10+ jaar ervaring
  • Sinds 2013 full-time freelance Google Ads marketeer
  • Google Partner
  • Werkend vanuit Groningen